



HADDINGTON SHOW 2023 RING TIMETABLE

MAIN RING

9am	Horse Classes Main Ring B (North Side)	2 Hours
10:00am	Heavy Horses Main Ring A (South Side)	1 Hour
11:00am	Haddington Pipe Band	20 minutes
11.20am	Ridgeside Falconry Display	40 mins
12 noon	Farming Live – A year in Farming	1 Hour
1:00pm	Tom Longton Sheep Dog Display	40 minutes
1:40pm	Vintage Tractor Parade and Championship Judging	30 minutes
2:10pm	Haddington Pipe Band	20 minutes
2:30pm	Heavy Horse Parade & Championship Judging	20 minutes
2:50pm	Ridgeside Falconry Display	40 minutes
3:30pm	Light Horse Championship	20 minutes
3:50pm	Champion of Champions	20 minutes
4:10pm	Tom Longton Sheepdog Display	40 minutes
4:50pm	Sheaf Tossing	
6:00pm	Show Closes	





HADDINGTON SHOW 2023 RING TIMETABLE

GILMERTON RING

10:00am	Edinburgh Rugby	3 hours
1:00pm	Heavy Horse Display	1 hour
2:30pm	Dog Show	2.5 hours





HADDINGTON SHOW 2023 RING TIMETABLE

Main Ring (A) Start: 10.00	Ring 1 10am-3pm	Ring 2 Start: 09:00	Ring 3 Start: 09:00	Ring 4 Start: 10:00	Ring 5 Start: 09:00	Ring 6 Start: 09:00
Heavy Horses Classes 1-6	Clear Round Handy Horse/Pony Class 50	RoR Classes 12-13	Coloured Horse & Pony Classes 19-22	Novice WH Class 30	Family Pony Classes 37-39	Ridden Hunter Classes 45-46
Main Ring (B) Start: 09.00		Club Horse & Pony Classes 14-16	Veteran Horse & Pony Classes 23-25	BHS WH Classes 31-32	Open Ridden Highland Class 40	Open Riding Horse Class 47
Shetland Ponies Classes 7-8 M&M In-hand Classes 9-11		Sport Horse/Pony/ Hunter in Hand Class 17	Open Ridden Heavy Horse Class 26	Working Hunter Pony Classes 33-36	M&M Ridden Classes 41-44	Lead Rein Pony of Hunter Type Class 48
Main Ring Not before 15.15		Open Ridden Sports Horse Class 18	Young Handlers Classes 27-28			Open SH Pony Classes 49
Best Horse In Show Championship			Mounted Fancy Dress Class 29			
Not before 15.40						
Champion of Champions						